Лікування алкоголізму

В минулій статті ми говорили про деякі речі та токсичних людей, які можуть бути зброєю в психологічній війні. Але на першому місці факти. Недарма напочатку незалежності України всі факти, які здобули силові міністерства для першого президента сортував лікар психіатр-психофізіолог. Це робилось для того, щоб лідер не втратив розуму. У першої особи держави також в душі є комплекси, які містять в собі конфлікти, потрясіння, шок, несумісності, те, що звичайна людина не може переварити.  Це так звані болючі точки, «skeletons in the cupboard «. Оскільки в житті президента були факти, про які не хочеться згадувати, а ще менше, щоб про них нагадували інші, то лікар відмітає все, що може нагадати про деякі спогади, бажання, страхи, обов’язки, необхідності, думки, від яких потім неможливо звільнитися, а тому вони постійно заважають и приносять шкоду, залазячи в голову в самий відповідальний момент. Оскільки сама людина не може розчинити комплекс, який і виникає через те, що на деякі виклики не мають стереотипів реагування (має місце особистісна диспозиція), то це може зробити бог, архетип, який через цю больову  точку вривається в свідомість. І тоді всі близькі просто в шоці від поведінки першої особи, і він біжить, ні, він «двигается в обратном направлении «.

Приведемо приклад входу в хворобливий стан пацієнта, який просто почув деякі факти з історії людства та психології. Звичайно, причина запою виявилась значно пізніше, під час сеансу, за допомогою якого можна спостерігати тіньові процеси в душі людини. Але цей випадок наглядно показує приоритети впливу часто випадкових фактів на життя людини.

З телепередачі він взнав, що час виникнення високорозвинутого мозку вчені пересунули ще на 3 міліони років. В фейсбуці він прочитав про те, що протиріччя  не можливо ніколи перемогти. Чомусь таке: «якщо б молодість знала, а старість могла». Такі незначні факти призвели до розколу світогляду, пацієнт втратив цілісність, не міг виконувати прості обов’язки. Напевно, не дарма слово світогляд в корені має світло, тому, що все навкруги накрила темрява, світ став чорним, виникли чорні думки і чорні бажання. Час зупинився. Втрата відчуття часу — симптом появи богів. Подальший розвиток дій ми розглянемо в наступних статтях.

Опубликовано в Статьи

Cтатьи